back

04 березня 2014

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту (проекту розпорядження в.о. голови Корюківської районної державної адміністрації “Про умови проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Корюківського району)


Проект розпорядження в.о. голови райдержадміністрації “Про умови проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Корюківського району” (далі проект розпорядження) розроблено з метою визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) здатного забезпечувати належну якість підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Корюківського району, перевірки достовірності одержаної від перевізника-претендента документації, їх аналізу та оцінки до відповідності вимогам конкурсної пропозиції, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та перевізником-переможцем конкурсу.

Повний текст проекту розпорядження та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб- сайті Корюківської районної державної адміністрації koradm.cg.gov.ua в розділі “Регуляторна діяльність” та районній газеті “Маяк”.

Зауваження та пропозиції надавати впродовж одного місяця з дати оприлюдження проекту розпорядження за поштовою адресою 15300, м. Корюківка, вул. Шевченка,60 Корюківська районна державна адміністрація, відділ економічного розвитку,торгівлі та інфраструктури кабінет,25 та/або на електро нну адресу Корюківської райдержадміністрації kradm @i.ua.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва