14 лютого 2022

 

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за  січень - грудень 2022 р.

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень-листопад 2022р.

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень-жовтень 2022р.

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за  січень-вересень 2022 р.

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за  січень-серпень 2022 р.

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень - липень 2022 р.

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень-червень 2022 р. 

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень-травень 2022 р.

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень-квітень 2022 р. 

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень-березень 2022 р.

Інформація про стан запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень-лютий 2022 р.

Інформація про стан розгляду запитів на публічну інформацію у Корюківській районній державній адміністрації за січень 2022 р.

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва