back

Засідання оперативного штабу

30 липня 2021

 

   29 липня 2021 відбулося засідання оперативного штабу з підготовки і сталого проходження опалювального періоду 2021/22 року за участю заступників директора департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації  Анатолія Кругола та Світлани Святушенко, головного державного інспектора з енергетичного нагляду у Чернігівській області Андрія Демченка. Також в нараді взяли  участь заступник голови районної державної адміністрації Олексій Мотчаний, начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства, екології районної державної адміністрації Валентина Сидоренко, представники територіальних громад району, «Облтеплокомуненерго»  та «Чернігівгаз» .

   Було обговорено стан підготовки об’єктів соціальної інфраструктури та житлово-комунального господарства громад району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року.

   За щомісячним моніторингом стан готовності всіх об’єктів становить близько 60%.

   Обговорено проблемні питання стану підготовки – завершення обладнання газових лічильників приладами дистанційного обліку в Сосницькій громаді, питання затвердження тарифів на послуги централізованого теплопостачанн для АТ «Облтеплокомуненерго»  по всіх громадах.

 

 

За повідомленням відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово – комунального господарства, екології районної державної адміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва