back

22 листопада 2016

Протягом року майже 36 тисяч споживачів газу Чернігівщини почали користуватися особистим кабінетом

В листопаді минулого року клієнти газових компаній Чернігівської області отримали змогу контролювати облік газу і стан особового рахунку в особистому кабінеті. Загалом за цей час переваги сервісу відчули понад мільйон споживачів в 16 регіонах України, з них - майже 36 тисяч із Чернігівщини.

Впродовж року через особистий кабінет на сайті 104.uaприйнято майже 425 тис показань лічильників газу, 10,8 тис клієнтів отримали онлайн-консультації. Більшість звернень – близько 47% стосувалися розрахунків за газ та передачі показань, ще 19 % - пільг та субсидій, найменше - 0,1% споживачів цікавились питанням безпеки користування газовими приладами.

Кабінет дозволяє споживачам:

- отримати інформацію про історію платежів;

- ознайомитися з поточним балансом;

- дізнатися скільки коштує кубометр газу;

- передати показання лічильника;

- завантажити і роздрукувати платіжку раніше аніж вона надійде поштою.

Крім того в кабінеті існує можливість дистанційного спілкування з фахівцями компанії з різних питань. З моменту запуску кабінет поповнився низкою корисних функцій, таких як: завантаження заяв-приєднання до умов договорів на постачання та розподіл газу, відображення нарахувань по субсидії та інформації про суму коштів, повернених органами соцзахисту невикористаних субсидійних коштів, перевірки відомостей про типорозмір лічильника та перелік газових приладів, встановлених в домогосподарстві, тощо. Деякі з новацій особистого кабінету були реалізовані за пропозиціями самих споживачів.

«З появою цього сервісу кожен із 350 тис користувачів газу Чернігівщини може зареєструвати віртуальний кабінет і сплачувати за газ не виходячи з дому», - поінформував начальник управління клієнтського сервісу Дмитро Лахтіонов. –В центрі обслуговування клієнтів в м. Чернігові ми встановили два сенсорних монітора «тонкий клієнт». Під час відвідання центру споживач може звернутися до адміністратора на ресепшн, який проконсультує і допоможе з реєстрацією».

З початком опалювального сезону споживачі стали активніше реєструватися– у порівнянні з літнім періодом кількість нових користувачів збільшилася вдвічі. Це свідчить про те, що все більше клієнтів усвідомлюють зручність і переваги інтерактивного спілкування з газовими компаніями, адже це дає змогу отримувати комплексне обслуговування, не витрачаючи час на відвідування офісів компанії.

Увага! Нагадуємо, що до кінця листопада власники особистих кабінетів і платіжних карток Visa можуть оплатити газ без комісії через платіжну систему iPay.ua.

Довідка:Основною сферою діяльності ПАТ «Чернігівгаз» є розподіл природного газу. Щорічний обсяг транспортування становить близько 600 млн. куб. м. природного газу. Система газопостачання Чернігівщини складається з 10,8 тисяч км газопроводів.

Нашими споживачами є 349,5 тисяч сімей, близько 3 тисяч підприємств та установ Чернігівської області. Найкрупнішими клієнтами ПАТ «Чернігівгаз» є Чернігівська ТЕЦ, Облтеплокомуненерго, САН ІнБев Україна, Чернігівський молокозавод, Корюківська фабрика технічних паперів.

Компанія є одним з найкрупніших платників податків регіону. Щорічно до бюджетів усіх рівнів сплачується понад 98 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв`язків з громадськістю та пресою Наталії Свириденко

Тел./факс: +380 462 65 20 07

Моб.: +380 67 244 96 46

E-mail: [email protected]

http://cn.104.ua/

вапр
ууц
цуе
еку
паврва