back

22 травня 2015

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови райдержадміністрації «Про затвердження Порядку визначення та відшкодування збитків місцевим бюджетам, заподіяних внаслідок використання землі з порушенням законодавства про плату за землю на території Корюківського району»


З метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо, що 27 травня 2015 року буде оприлюднено розроблений управлінням агропромислового розвитку райдержадміністрації проект розпорядження голови райдержадміністрації «Про затвердження Порядку визначення та відшкодування збитків місцевим бюджетам, заподіяних внаслідок використання землі з порушенням законодавства про плату за землю на території Корюківського району».

Проект розпорядження та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Корюківської райдержадміністрації у розділі "Економіка району" (оприлюднення проектів регуляторних актів).

Зауваження та пропозиції прийматимуться електронною та звичайною поштою впродовж 1 місяця з дня оприлюднення даного повідомлення:

- управлінням агропромислового розвитку райдержадміністрації: 15300, м. Корюківка, вул. Шевченка, 60, [email protected], тел. 2-13-18, 2-13-85.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва