back

Нарада з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та організацій району

05 травня 2014


5 травня голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха провів нараду з заступником голови районної державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації та керівниками організацій району з питань виконання програми соціально-економічного розвитку району, виконання планів роботи.

Також на нараді обговорювалися питання: про роботу закладів соціального захисту населення із забезпечення нарахувань та виплати пенсій, соціальної допомоги, пільг, субсидій, робота навчальних закладів, підвіз учнів та роботу закладів культури, про роботу з надання медичної допомоги.

Про виконану роботу прозвітували керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та організацій району. Обговорено та уточнено план роботи на поточний тиждень.

Віктор Чернуха нагадав, що у рамках відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років необхідно забезпечити упорядкування всіх братських могил та пам’ятників, навести порядок біля власних адмінприміщень та підгодуватися до проведення заходу на належному рівні.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва