back

30 квітня відбулася двадцять п’ята сесія районної ради

30 квітня 2014


30 квітня відбулось пленарне засідання районної ради. Першим на пленарному засіданні розглянуто питання «Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 31 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік». Цей проект внесено на сесію районною державною адміністрацією.

Також було розглянуто питання «Про затвердження районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності, на 2014 рік». Дана Програма розроблена відділом житлово-комунального господарства та будівництва, містобудування та архітектури райдержадміністрації, обговорена на спільному засіданні та одноголосно затверджена депутатами на сесії.

До порядку денного, за пропозицією депутатів під час проведення спільного засідання постійних комісій, внесено питання «Про виділення тимчасово транспортного засобу», згідно якого виділено тимчасово військовій частині Збройних Сил України вантажний автомобіль ГАЗ – 53-12.

В питанні «Різне» депутати одноголосно підтримали депутатський запит депутата Миколи Ющенка та заслухали виступи депутатів Миколи Васяновича, Світлани Мороз, Олексія Мотчаного.



За інформацією
Корюківської районної ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва