back

Нарада з керівниками територіальних громад району

30 квітня 2014


30 квітня голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха за участі голови районної ради Михайла Баклажка та заступника голови районної ради Володимира Мартиновича провів нараду з керівниками територіальних громад району.

На порядок денний наради було винесено важливі питань з життєдіяльності громади. Зокрема, було обговорено питання проведення заходів з нагоди Дня Перемоги та вшанування учасників війни, а також матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць, у процесі підготовки до виборів Президента України.

Голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха нагадав керівникам територіальних громад району про наближення першотравневих свят. Звернув увагу керівників на належну організацію відзначення Дня Перемоги та проведення робіт по упорядкуванню братських могил, пам’ятників. «Обов’язково необхідно приділити увагу ветеранам Великої Вітчизняної війни, які проживають на території громад, особисто відвідавши їх та привітавши зі святом», - наголосив Віктор Чернуха.

Про дотримання вимог до проведення позачергових виборів Президента України доповіла начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Наталія Милейко. Зокрема, було розглянуто питання матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць на території громади.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва