back

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та організацій району

28 квітня 2014


28 квітня відбулась щотижнева галузева нарада з керівниками підпорядкованих управлінь, відділів, структурних підрозділів, працівниками апарату районної державної адміністрації з поточних питань.

Нараду провела в.о. голови районної державної адміністрації Наталія Демиденко. На нараді обговорювалися питання: про роботу закладів соціального захисту населення із забезпечення нарахувань та виплати пенсій, соціальної допомоги, пільг, субсидій, використання земельних ресурсів Корюківського району, обговорили роботу навчальних закладів, підвіз учнів, про роботу з надання медичних послуг та про роботу закладів культури.

Окрім цього, на нараді були обговорені плани роботи структурних підрозділів районної державної адміністрації та план роботи районної державної адміністрації на поточний тиждень. Закріплені за територіальними громадами, доповіли про стан справ у сільських громадах за минулий тиждень.

Наталія Демиденко нагадала, що триває підготовка організації відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, тому необхідно забезпечити упорядкування всіх братських могил та пам’ятників, навести порядок біля власних адмінприміщень.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва