back

Офіційно представлено новопризначеного голову Корюківської районної державної адміністрації

29 квітня 2014


28 квітня відбулося офіційне представлення голови Корюківської районної державної адміністрації Віктора Чернухи активу району. У заході взяли участь народний депутат України Валерій Дубіль, заступник голови- керівник апарату Чернігівської районної адміністрації Сергій Журман та голова районної ради Михайло Баклажко.

На представленні були присутні керівники підприємств, організацій, установ, представники органів місцевого самоврядування району, депутати Корюківської районної ради, окремі громадські активісти.

Сергій Журман представив присутнім голову районної державної адміністрації Віктора Чернуху, призначеного відповідно до розпорядження в.о. Президента України Олександра Турчинова від 24 квітня 2014 року №756.

Народний депутат України Валерій Дубіль у своєму виступі торкнувся тих проблем, які постали перед новою владою України. Пообіцяв що він, разом з усією владною командою, спираючись на думки та пропозиції громадян, продовжить свою роботу направлену на розвиток нашої держави.

Лідер районної організації партії «УДАР» Леонід Неживий висловив свою думку щодо необхідності об’єднання, на позачергових виборах Президента України, всіх демократичних сил навколо одного кандидата. Володимир Онищук, лідер молодіжної організації «Альтернатива», висловив побажання щодо необхідності залучення до влади молоді. Анатолій Савченко, редактор приватного Інтернет - сайту «Корюківка наше місто», акцентував увагу новопризначеного голови на питаннях: підвищення ефективності управління району, врахування в роботі громадської думки, забезпечення відкритості та прозорості управлінських процесів в районі, попросив допомоги народного депутата щодо завершення будівництва Меморіального комплексу пам’яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами. Депутат Корюківської районної ради Микола Ющенко попросив сприяння народного депутата у вирішенні найголовніших проблемних питань району: завершення капітального ремонту Корюківської ЦРЛ та капітального ремонту автомобільних доріг в районі.

Валерій Дубіль надав роз’яснення щодо піднятих питань у ході роботи.

Від імені органів місцевого самоврядування голова районної ради Михайло Баклажко привітав Віктора Івановича з призначенням на посаду, побажав успіхів у роботі, тісної співпраці з керівниками підприємств району, територіальних громад та депутатами району.

Присутні подякували в.о.голови районної державної адміністрації Наталії Демиденко за те, що вона взяла на себе відповідальність у цей складний час за утримання соціально – економічного розвитку в районі.

Чернуха подякував за довіру, висловив сподівання щодо співпрацю усіх активів району за ради економічного зростання та благополуччя жителів.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва