back

Нарада-навчання з працівниками апарату та структурних підрозділів районної державної адміністрації.

25 квітня 2014


25 квітня керівник апарату районної державної адміністрації Олександр Безнісько провів нараду-навчання з працівниками апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.

На порядок денний наради були винесені актуальні питання роботи органів виконавчої влади у частині дотримання ними чинного законодавства. Заступник керівника апарату, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату районної державної адміністрації Ірина Нога доповіла про Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, яка схвалена розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Основні питання виборчого процесу озвучила начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації Наталія Милейко. Вона звернула увагу присутніх на строки внесення змін до остаточних списків виборців для голосування на виборах Президента України.

Олександр Безнісько зосередив увагу державних службовців на дотриманні чинного законодавства у сфері відкритості та прозорості діяльності органів виконавчої влади. Зокрема, ним були виділені основні статті Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв’язку з прийняттям Закону України «Про інформацію» та Закону України «Про доступ до публічної інформації». Керівник апарату районної державної адміністрації підводячи підсумки наради – навчання зауважив на тому, що посадові особи, відповідальні за інформацію, яку подають.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва