back

IX акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Корюківському районі

25 квітня 2014


Благодійність — це завжди благородна справа, яка може змінити чиєсь життя.

У цьому році IX Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» була спрямована на збір коштів для допомоги дітям з вадами зору.

У районі координацію проведення акції організовували: відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та з питань надзвичайних ситуацій районної державної адміністрації спільно з Корюківським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Протягом квітня жителі Корюківського району активно долучились до збору коштів. Бажаючих допомогти виявилось чимало: це і працівники установ, підприємств, організацій, а також учні загальноосвітніх міських шкіл. Збором коштів займались волонтери Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, та учнівська молодь.

Не залишились осторонь і працівники районної державної адміністрації. В.о. голови районної державної адміністрації Наталія Демиденко з радістю зустріла волонтерів Центру, поспілкувалась з ними, подякувала за активну громадську позицію і також зробила свій внесок.

Кожен, хто долучився до акції, отримав яскраве сердечко — символ акції.

Найбільш активними волонтерами були: Марія Глушак, Анна Теселько, Олена Кисіль, Дарія Бібік, Дарина Чубара, Анжеліка Кулик, Світлана Давиденко, Наталія Коршун, Марина Бровач, Анна Скоробогата та Любов Близнюк.

Загальними зусиллями було зібрано і перераховано на рахунок для благодійних внесків 1243 грн. 98 коп.

Контроль зібраних коштів здійснюватиметься Наглядовою Радою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Кожен бажаючий може контролювати рух коштів через Інтернет-сторінку Фонду (www/fsds.in.ua).



За повідомленням відділу
у справах сім’ї, молоді та спорту
та з питань надзвичайних ситуацій
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва