back

У районі триває підготовка заходів по відзначенню 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

24 квітня 2014


24 квітня в.о. голови райдержадміністрації Наталія Демиденко провела засідання Оргкомітету з підготовки та відзначення в районі 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Розпочинаючи засідання, в.о. голови районної державної адміністрації акцентувала увагу присутніх на належній підготовці та проведення урочистостей. «Особливу увагу при підготовці заходів слід приділити ветеранам Великої Вітчизняної війни. Це і посилення соціального захисту та медичного забезпечення ветеранів війни, відвідування їх за місцем проживання, надання адресних привітань, посилення уваги до щоденних потреб колишніх воїнів», — зазначила Наталія Демиденко.

Організаційним комітетом було обговорено план проведення урочистих заходів 9 травня 2014 року, зокрема: покладання квітів до обелісків та військових поховань, проведення мітингу в Парку Пам’яті, анонсування та висвітлення заходів, а також ряд інших організаційних питань.

Учасники засідання розглянули питання залучення до заходів шкільної молоді, а також питання проведення в районних загальноосвітніх навчальних закладах та закладах культури заходів культурно-мистецького та патріотичного спрямування.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва