back

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та організацій району

22 квітня 2014


22 квітня в.о. голови районної державної адміністрації Наталія Демиденко провела щотижневу нараду щодо розв’язання соціально-економічних проблем району. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та організацій району.

Учасниками наради обговорювалися питання роботи закладів соціального захисту населення із забезпечення нарахувань та виплати пенсій, соціальної допомоги, пільг, субсидій, використання земельних ресурсів Корюківського району, про стан проходження платежів по рахунках через відділення Державного казначейства в Корюківському районі.

Про виконану роботу та роботу, яка планується на поточний тиждень звітували керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та організацій району.

Наталія Демиденко нагадала, що 26 квітня в Україні відзначається 28-ма річниця Чорнобильської трагедії. З цієї нагоди 25 квітня в Корюківці буде проведено мітинг, де вшанують учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Захід відбудеться за участі керівництва району, працівників районних установ та організацій, громадськості міста.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва