back

У районі буде проведено заходи з нагоди 28-х роковин Чорнобильської катастрофи

15 квітня 2014


15 квітня відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів до 28-х роковин Чорнобильської катастрофи.

На засіданні було обговорено основні заходи, що проходитимуть в районі до пам’ятної дати, зокрема по галузях освіти і культури.

Відповідно до плану основних заходів Корюківської районної державної адміністрації, пов'язаних з 28-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, затвердженого в.о. голови районної державної адміністрації Наталією Демиденко, плануються виховні години для учнів, тематичні читацькі конференції, вечори пам’яті, виставки дитячих малюнків, літератури, художньої фотографії в бібліотеках, читальних залах, музеях та музейних кімнатах навчальних закладів району.

Також спільно з представниками громадських організацій, було обговорено порядок проведення заходу із вшанування пам’яті про загиблих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Організаційним комітетом було визначено дату і час проведення мітингу біля пам’ятника «Героям Чорнобиля» та обговорено хід його проведення.

До участі у вищевказаних заходах залучатимуться працівники установ, підприємств і організацій району, представники громадськості, учнівська молодь.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва