back

Засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків

10 квітня 2014


9 квітня в.о.голови районної державної адміністрації Наталія Демиденко провела засідання районної комісії, співбесіди з керівниками підприємств, установ та організацій з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, внесення обов’язкових платежів та ефективного використання бюджетних коштів, погашення заборгованості із заробітної плати, пенсії, стипендій та інших соціальних виплат, дотримання законодавчого встановленого розміру мінімальної заробітної плати.

Членами комісії було заслухано керівника ТОВ «Промоушн Груп» м.Корюківка Олександра Нечипоренка. У своєму виступі він роз’яснив інформацію щодо дотримання роботодавцями Закону України мінімального рівня заробітної плати для працівників.

Стосовно питання сплати орендної плати до бюджету Хотіївської територіальної громади за користування не витребуваними земельними ділянками члени комісії отримали пояснення від керівника СВК «Полісся» Надії Бурої. Директор ПСП «Червоний Маяк» смт.Холми Віктор Самійленко розкрив питання щодо дотримання Закону України стосовно дотримання мінімального рівня заробітної плати для працівників та укладання додаткових угод на оренду землі та встановлення розміру орендної плати не менше ніж 3%.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва