back

Питання здійснення державних закупівель обговорили на нараді

08 квітня 2014


8 квітня за участі в.о. голови Корюківської районної державної адміністрації Наталії Демиденко та голови районної ради Михайла Баклажка відбулась нарада, під час якої було обговорено проект Закону України «Про здійснення державних закупівель (нова редакція), визначення та упередження проблемних питань, які можуть виникнути у розпорядників бюджетних коштів району у разі набрання чинності». Метою проведення наради була підготовка та надання пропозицій до проекту Закону України «Про здійснення державних закупівель».

У нараді приймали участь керівники, голови та секретарі комітетів з конкурсних торгів відділів, управлінь та структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Перше слово надано начальнику відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації Олені Янченко, яка розповіла про зміни у порядку здійснення процедур державних закупівель, що передбачаються проектом Закону України «Про здійснення державних закупівель» у новій редакції. Також було розглянуто зміни у подачі звітності при здійсненні закупівель за бюджетні кошти.

Учасники наради обговорили дані питання, та з метою раціонального й ефективного використання бюджетних коштів при здійсненні закупівель за бюджетні кошти, прийняли рішення звернутися до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, а також до народних депутатів України з проханням звернути увагу на пропозиції розпорядників бюджетних коштів району та розглянути можливість щодо їх врахування у проекті Закону України «Про здійснення державних закупівель» (нова редакція).



За повідомленням відділу економічного розвитку,
торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва