back

Про участь у щорічній Всеукраїнській акції «За чисте довкілля»

02 квітня 2014


2 квітня в.о. голови районної державної адміністрації Наталія Демиденко провела нараду з питань благоустрою в рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Участь у нараді взяли голова районної ради Михайло Баклажко, міський голова Ігор Матюха, керівники підприємств, установ та організацій району.

Під час наради було обговорено порядок проведення заходів з благоустрою території міста. Звертаючись до присутніх, Ігор Матюха висловив прохання серйозно віднестись до питання проведення заходів з благоустрою прилеглих до підприємств, установ та організацій міста територій.

Заступник міського голови Олександр Биков ознайомив учасників наради з розподілом закріплених територій за підприємствами, установами та організаціями міста. Спільно з керівниками було погоджено дату й час прибирання відповідних територій.

Про укладання договорів на вивезення побутових відходів та залучення техніки на прибирання територій розповів начальник Корюківської житлово-експлуатаційної контори Микола Полях. Він також звернувся до приватних підприємців з проханням орієнтуватись на графік роботи житлово-експлуатаційної контори та виставляти побутове сміття в санітарні дні.

Підводячи підсумки наради, Наталія Демиденко висловила сподівання на співпрацю та вжиття з боку керівників підприємств, установ та організацій району необхідних заходів по благоустрою території міста.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва