back

Депутати погодили проект порядку денного двадцять четвертої сесії районної ради

27 березня 2014


26 та 27 березня відбулися засідання президії та постійних комісій районної ради, на яких погоджено проект порядку денного двадцять четвертої сесії, яка відбудеться 31 березня 2014 року. Засідання президії провів голова районної ради Михайло Баклажко.

Першим та другим питаннями порядку денного вирішено заслухати на сесії питання: «Про звіт районної державної адміністрації про виконання делегованих районною радою повноважень» та «Про стан залучення інвестицій в економіку району за 2013 рік та перспективи на 2014 рік».

Третім розглядатиметься питання «Про звіт про виконання районного бюджету за 2013 рік», внесене на розгляд сесії районною державною адміністрацією згідно з вимогами Бюджетного Кодексу України.

Далі депутати підтримали проекти рішень: «Про районні програми, строк дії яких закінчився у 2013 році», «Про хід виконання рішень районної ради», «Про затвердження спільних розпоряджень голови районної державної адміністрації та голови районної ради», «Про призначення головного лікаря Корюківської центральної районної лікарні Корюківської районної ради Чернігівської області».Ще, депутати детально обговорили нову редакцію Статуту Корюківської центральної районної лікарні.

Також погодили проекти рішень, що стосуються спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району.

Після спільного засідання кожна комісія розглянула планові питання та листи.



За інформацією
Корюківської районної ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва