back

Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування

27 лютого 2014


Про засади запобігання та протидії проявам корупції йшла мова 26 лютого під час семінару-тренінгу, проведеного Чернігівським Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Участь у семінарі взяли працівники управлінь, відділів та структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівники територіальних громад району.

Про особливості відповідальності за вчинення корупційних правопорушень та систему корупційних правопорушень в Україні розповіла присутнім начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації, магістр державного управління Наталія Мужикова.

Зі світовим досвідом у сфері боротьби з корупцією ознайомив учасників семінару заступник начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Меженний.

У рамах семінару також було розглянуто питання змін у сфері боротьби з корупцією, зокрема обговорено стан сучасного антикорупційного законодавства України через основні положення Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва