back

Віддати шану ветеранам

21 лютого 2014


Найбільшою гордістю країни є ветерани Великої Вітчизняної війни, які ціною свого життя і здоров’я виборювали світле майбутнє для своїх співвітчизників.

Сьогодні, привітати з наступаючим святом захисників Вітчизни, в.о. голови районної державної адміністрації Іван Бузак, секретар Корюківської міської ради Леонід Малиш та голова районної ради ветеранів Наталія Шелудько завітали до Корюківської центральної районної лікарні, де на лікуванні перебувають ветерани Великої Вітчизняної війни, інваліди війни: Михайло Мойсійович Кобижча та Петро Прокопович Ковальчук.

Зі щирими побажаннями швидшого одужання, міного здоров’я та довголіття звернулись керівники до ветеранів. На знак пошани, за мужність і самовідданість, проявлені під час виконання військового обов’язку, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня захисника Вітчизни ветеранів нагороджено Почесними грамотами Корюківської районної державної адміністрації та Корюківської міської ради.

На знак подяки за незабутній подвиг, їм було вручено квіти та цінні подарунки. Ветерани подякували районній та міській владі за постійну підтримку і турботу.

Почесною грамотою також було нагороджено учасника бойових дій Петра Петровича Милейка.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва