back

Про обмеження руху автотранспорту у весняний період

20 лютого 2014


На виконання розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 13 лютого 2014 року № 36 «Про збереження автомобільних доріг загального користування області у весняний період 2014 року», Корюківською райдержадміністрацією вживаються заходи щодо контролю за тимчасовим обмеженням руху у весняний період.

20 лютого в.о. голови районної державної адміністрації Іван Бузак провів нараду з питань обмеження на території району руху великовантажного автотранспорту в березні-квітні 2014 року.

З метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань та деформацій при перезволоженні земляного полотна в період весняного відтаювання ґрунтів, було прийнято рішення створити рейдову групу щодо контролю за дотриманням вантажоперевізниками вимог розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Дані заходи вживаються відповідно до ст. 5 та 6 Закону України «про дорожній рух», ст.12 Закону України «Про автомобільні дороги» та Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року № 879.


Примітка:

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 13 лютого 2014 року № 36 «Про збереження автомобільних доріг загального користування області у весняний період 2014 року» обмеження руху на стосуються:

• пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій;

• транспорту із загальною фактичною масою до 12 тонн, задіяного на перевезення сільгосппродукції (живності, молокопродуктів, кормів, посівного матеріалу, міндобрив, борошна та інших продуктів харчування), вугілля, дров, торфобрикету, зрідженого газу, паливно-мастильних матеріалів, сільгосптехніки, запчастин;

• транспортних засобів дорожніх організацій Укравтодору, а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг, погодженими з Державтоінспекцією.



Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту
та з питань надзвичайних ситуацій
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва