back

Зустріч голови райдержадміністрації Довгаля О.В. з жителем м. Корюківка Мойсієнко Є.О.

06 серпня 2013


6 серпня 2013 року відбулася зустріч голови райдержадміністрації Довгаля О.В. з жителем м. Корюківка Мойсієнко Є.О. щодо обговорення питань, які були поставлені ним до Президента України В.Ф. Януковича в рамках телевізійного проекту „Діалог з країною” 19 лютого 2013 року.

Під час розмови було роз’яснено деякі питання, одне з них, це будівництво Меморіального комплексу пам’яті жителів населених пунктів України.

22 вересня 2011 року був підписаний Указ Президента України «Про заходи у зв’язку з 70-ми роковинами Корюківської трагедії». З моменту виходу Указу Президента органам влади проведена велика робота.

На місці будівництва майбутнього Меморіального комплексу пам’яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами закладено капсулу у фундамент Меморіального Хреста І-ї черги будівництва Меморіального комплексу та перепохованні останки жертв Корюківської трагедії 1943 року. Розроблено та виготовлено робочий проект І черги будівництва Меморіалу. Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації укладена угода на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво об’єктів. Оголошені тендерні торги на будівництво І черги Меморіального комплексу.

Багато часу та зусиль займає підготовка та узгодження документації, особливо земельної. Але до 2015 року, запевнив О.В. Довгаль заявника, Меморіальний комплекс буде побудовано.

Крім того голова райдержадміністрації надав відповіді і на інші питання.


На фото Довгаль О.В. та Мойсієнко Є.О.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва