back

У музеї відбулось відкриття виставки, присвяченої 1025-річчю Хрещення Київської Русі

30 липня 2013


На виконання Указу Президента України у 2013 році відзначається 1025-річчя Хрещення Київської Русі. Протягом травня-липня цього року в районі проходили тематичні заходи, присвячені знаменній події. Але ці заходи триватимуть ще протягом серпня.

29 липня заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько та працівники райдержадміністрації взяли участь у відкритті виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Споконвічне у сучасному», присвяченій 1025-річчю Хрещення Київської Русі.

Про роботи місцевих майстрів з вишивки бісером, нитками ікон та рушників, різьблення по дереву, живопису та ляльок-мотанок присутнім розповіла науковий співробітник Корюківського районного історичного музею Оксана Толкачова.

Вразили уяву відвідувачів музею креативні дитячі малюнки, які брали участь у конкурсі «Намалюй Бога» у травні цього року. Присутні ознайомились з історією створення декоративних витворів мистецтва і ще раз «доторкнулись» до сторінок історії Хрещення Київської Русі.

Виставка діятиме до 20 серпня 2013 року.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва