back

Обговорено актуальні питання будівельної галузі

29 липня 2013


29 липня заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак провів нараду з керівниками будівельних підприємств району.

Заступник голови райдержадміністрації звернув увагу присутніх на те, що питанню розвитку будівництва значну увагу приділяє Президент України. Про це сьогодні говорять ініціативи, доручення та завдання Глави держави. Так, одним із пріоритетів влади на наступний рік визначено будівництво та ремонт доріг.

«На наступний, 2014 рік ми готуємось до будівництва регіональних доріг», - сказав Глава держави. За словами Президента, підготовку до реалізації цієї програми вже розпочато. Зокрема, заплановано будівництво профільних заводів, планується закупівля необхідних матеріалів. «Ця робота вже спланована і вона вже йде», - підкреслив Віктор Янукович.

Учасниками наради було проаналізовано стан виконання завдань Президента України у даному напрямку. У І півріччі виконкомами місцевих рад використано на утримання доріг комунальної власності 109,0 тис.грн., із них 85,963 тис.грн. субвенцій державного бюджету. Крім того, погашено заборгованість за виконані роботи по капітальному ремонту дороги по вул.Франка в м.Корюківка у 2012 році в сумі 237,684 тис.грн. та освоєно 118,639 тис.грн. в поточному році.

За рахунок коштів спецфонду проведено поточний ремонт та утримання комунальних доріг на суму 108,192 тис.грн.

Всього міською радою проведено поточний ремонт 375 м2 міських доріг, на що використано всього 125,0 тис.грн.

Наразі тривають роботи з грейдерування доріг у сільській місцевості.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва