back

Голова райдержадміністрації Олександр Довгаль провів розширене засідання Колегії райдержадміністрації

24 липня 2013


23 липня відбулось розширене засідання Колегії райдержадміністрації.

Під час засідання було розглянуто ряд важливих фінансових питань, зокрема: щодо виконання розпоряджень голови ОДА від 30.01.2013р. №38 «Про затвердження Плану заходів щодо забезпечення виконання доходів місцевих бюджетів у 2013 році і від 08.02.2013р.№42 «Про затвердження Плану заходів щодо наповнення місцевих бюджетів, економного і раціонального використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2013р.» та відповідних розпоряджень голови райдержадміністрації № 49 та № 164; про стан виконання законодавства України щодо нарахування та виплати заробітної плати підприємствами, організаціями та установами Корюківського району.

У рамках підготовки до нового навчального року в.о. начальника відділу освіти Олена Дзюба доповіла присутнім про стан впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у загальноосвітніх навчальних закладах району.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Одерій поінформувала про підтримку багатодітних сімей та організацію профілактичної роботи із сім’ями, що опинились у складних сімейних обставинах.

Також було розглянуто питання стану пожежної безпеки в Корюківському районі та заходи щодо попередження пожеж у лісових масивах, на сільськогосподарських угіддях і торфовищах.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва