back

Заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак провів засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України

18 липня 2013


18 липня відбулось засідання організаційного комітету з відзначення державних свят 23 та 24 серпня 2013 року.

Передусім, заступник голови райдержадміністрації наголосив на тому, що заходи до Дня Державного Прапора України а 22-ї річниці незалежності України повинні пройти в усіх територіальних громадах району на належному рівні. До заходів слід залучати громадськість, молодь, представників громадських організацій району.

Під час засідання було визначено ряд заходів, що пройдуть в районі з нагоди свят. Уже традиційно на День незалежності буде організовано парад вишиванок, ініційований КММГО «Альтернатива»; буде організоване дитяче ігрове містечко.

Члени оргкомітету обговорили ряд питань щодо місць розташування виставок сільгосппродукції та тематичних виставок бюджетних установ; було попередньо узгоджено час та порядок проведення заходів.

Заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак визначив відповідальних за підготовку та організацію роботи виставково-мистецького майданчика «Містечко майстрів», майданчика «Гостинний двір» та «Дитячого майданчика». Іван Бузак дав доручення відповідальним особам надіслати листи підприємствам, установам та організаціям району щодо участі в заходах до Дня незалежності. Окремо було розглянуто питання забезпечення охорони громадського порядку та безпеки руху під час проведення масових заходів.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва