back

Голова райдержадміністрації провів нараду з керівниками сільськогосподарських підприємств

15 липня 2013


15 липня 2013 року голова райдержадміністрації Олександр Довгаль провів нараду з керівниками сільськогосподарських підприємств району.

Участь у заході взяли: заступник голови райдержадміністрації Наталія Демиденко, директори приватних сільськогосподарських підприємств, розташованих на території району, начальник, заступник начальника та спеціалісти управління агропромислового розвитку.

Нарада була присвячена ряду актуальних питань галузі, зокрема, було розглянуто особливості проведення жнив у поточному році, питання виконання показників Програми соціально-економічного розвитку стосовно поголів’я ВРХ та інші питання тваринництва.

Одним із важливих питань сьогодення у галузі сільського господарства стало питання збереження врожаю в умовах встановлення найвищого ступеня пожежонебезпеки в країні у зв’язку з погодними умовами. Учасниками наради було обговорено питання забезпечення протипожежного і техногенного захисту місць збирання врожаю.

Також під час наради було розглянуто питання підготовки зернозбиральної техніки та дотримання мінімального розміру заробітної плати в сільськогосподарських підприємствах району та виконання доручень щодо організації покосу трав і бур’янів уздовж доріг.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва