back

На Корюківщині стартував проект «Грейдерування» за підтримки народного депутата України Ігоря Рибакова

10 липня 2013


Однією з найбільших проблем сьогодення є стан доріг у сільській місцевості Чернігівщини. Про це не з чуток знає народний депутат України Ігор Рибаков, який побував у всіх районах 207 виборчого округу, особисто вивчив ситуацію та взяв на себе ініціативу у вирішенні цього питання.

Проект «Грейдерування», спрямований на поліпшення якості життя людей і для зручності їх пересування, став логічним продовженням минулорічного грейдерування деяких сільських доріг за сприяння народного депутата України. Обсяги території, де реалізовуватиметься проект, складають більше тисячі кілометрів по селах Городнянського, Коропського, Корюківського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сосницького та Щорського районів.

Учора, 9 липня 2013 року на центральній площі Корюківки відбулась зустріч Ігоря Рибакова з жителями району, під час якої народний депутат дав старт проекту «Грейдерування».

У рамках проекту, при повній фінансовій підтримці народного депутата, у всіх сільських радах району будуть про грейдеровані дороги. Грейдерування доріг відбуватиметься у 3 етапи, перший з яких триватиме до серпня 2013 року.

Зі словами вдячності до народного депутата України звернулись жителі району, які зазначили, що добрі справи, зроблені та започатковані народним депутатом Ігорем Рибаковим, нікого не залишають байдужим, вселяють надію в краще майбутнє. Про це говорить і проект «Грейдерування», який безперечно покращить життя сільських жителів, і їхні плани вже не будуть залежати від погодних умов.

Народний депутат України, у свою чергу, пообіцяв жителям району свою підтримку та подальше ініціювання інших соціальних програм. «Люди повірили мені, і я виправдаю їх довіру», - зазначив Ігор Рибаков.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва