back

Відбулось засідання комісії з питань безпечної життєдіяльності населення

01 червня 2013


31 травня заступники голови райдержадміністрації Микола Ющенко та Іван Бузак взяли участь у засідання комісії з питань безпечної життєдіяльності населення.

На засіданні було заслухано звіт про стан виробничого травматизму в районі за І квартал 2013 року. Було також розглянуто питання вирішення проблем, які накопичилися у сфері поводження з твердими побутовими відходами у районі та щодо стану полігонів і сміттєзвалищ твердих побутових відходів.

Про технічне обслуговування і планові ремонти у рамках здійснення запобіжних заходів безаварійного експлуатування систем газопостачання доповів начальник Корюківського управління по газопостачанню та газифікації Петро Глобенко.

Одним із основних питань, розглянутих на засіданні комісії став стан забезпечення пожежної і техногенної безпеки, виконання вимог законодавства щодо сертифікації послуг тимчасового проживання та харчування в дитячих оздоровчих закладах під час літньої оздоровчої кампанії 2013 року.

Про дотримання вимог законодавства про безпеку життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу членам комісії доповіла начальник відділу освіти Лариса Остапенко.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва