back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ДОРОЖНЬГО РУХУ!

15 березня 2013


Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Чернігівської облдержадміністрації, управління Державної автомобільної інспекції УМВС України в Чернігівській області, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджають про різке ускладнення погодних умов. На території області 16-17 березня очікується різке зниження температури, опади у вигляді мокрого снігу та дощу, що призведе до погіршення дорожніх умов. З метою недопущення дорожньо-транспортних пригод водіям слід бути уважнішими на дорозі, обмежувати швидкісний режим, дотримуватись дистанції та правил маневрування.

Водіям автобусів перед виїздом на маршрут необхідно уточнити стан проїзду доріг на автостанціях або в дорожніх організаціях, використовувати тільки зимові автомобільні шини, а водіям великогабаритних транспортних засобів мати з собою засоби проти ковзання, троси буксирування та лопати.

За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.

Шановні учасники дорожнього руху, просимо Вас відповідально ставитись до дотримання правил дорожнього руху в складних погодних умовах.

Телефони “гарячої лінії ”:

Управління з питань НС облдержадміністрації - (04622) 4-32-91

Обласного ДАІ в області - (0462) 652-020

Служба автомобільних доріг в області - (0462) 665-765


Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Чернігівської облдержадміністрації В.М.Рига
вапр
ууц
цуе
еку
паврва