back

Бюджетники відсвяткували День фізичної культури та спорту

13 вересня 2012

8 вересня на стадіоні ПАТ «Слов’янські шпалери -КФТП» відбулася друга Спартакіада працівників бюджетних установ, присвячена 71-ій річниці початку партизанського руху на Корюківщині та Дню фізичної культури та спорту, в якій взяли участь команди освітян, медиків та працівників культури.

Спартакіада розпочалася урочистим парадом учасників, який приймали голова районної ради М.І.Баклажко та заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак. Привітала учасників змагань своїм виступом команда гімназії «Корюківські олімпійці» призер обласного етапу Всеукрїнського змагання «Олімпійське лелченя».

Програма змагань складалася з 10 видів спорту. Всі учасники, незважаючи на дружнє суперництво, намагалися показати якнайкращі результати. Особливо видовищними були командні види. І місця у цих видах розподілилися за сценарієм минулого року. Так вдруге у змаганнях з міні-футболу та волейболу перемогли освітяни, а медики знову виявилися найпотужнішими в перетягуванні каната.

Не менш запеклою була боротьба в особистих видах. У змаганнях з гирьового спорту серед як серед жінок так і серед чоловіків перемогли представники закладів культури – Дудко Олена та Бардаков Сергій. Кращою шашкісткою другий рік поспіль стала представниця охорони здоров’я – Сподорець Алла, а серед чоловіків до неї приєднався колега – Левченко Дмитро. Безумовним у змаганнях з шахів серед чоловіків став представник працівників культури Погуляй Іван, а ось жінки, зігравши з однаковими результатами так і не змогли визначити сильнішу. Змагання з метання ручної гранати виявили лідерів серед жінок Тищенко Тетяну (освіта) , серед чоловіків Мисника Валерія (медицина). В змаганні з армспорту у ваговій категорії до 80 кг переміг Балута Руслан (культура), а у категорії 80 кг і більше – Пилипенко Микола (медицина). Серед бігунів на 100 м у жінок була кращою Деньгуб Тетяна (культура), а серед чоловіків Панхохін Сергій (освіта). Стріляли з пневматичної гвинтівки найвлучніше Мелешко Тетяна (освіта) та Єрмоленко Микола (медицина).

В загальному підсумку команди посіли такі місця: команда працівиків закладів культури – ІІІ, команда працівиків закладів освіти - ІІ, команда працівників охорони здоров’я – І. Переможці та призери змагань були нагороджені особистими та командними дипломами та подарунками.

Спартакіада проводилася за ініціативою районної державної адміністрації та районної ради, за організаційної і фінансової підтримки районних профспілкових комітетів працівників закладів освіти (Кириченко А.А.), працівників охорони здоров’я (Стецько М.О.), працівників закладів культури (Шелудько Н.Г.). Організатори змагань відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, КРО ВФСТ «Колос» та КРО ТСОУ.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва