back

Чемпіонами не народжуються, ними стають!

02 листопада 2011

1 листопада в Корюківці відбувся районний етап Всекраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя», у якому взяли участь команди-переможниці шкільних етапів: команда Корюківської гімназії «Чемпіон», Команда Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 «Комета» та ще одна команда «Чемпіон » Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4.

Незважаючи на те, що на чемпіонські регалії розраховували одразу дві команди зрозуміло, що справжнім чемпіоном стала лише одна. І це команда Корюківської гімназії, яка була кращою у вікторині та другою у презентації команди, комплексних естафетах, та у рухливій грі «Квест». Всього на один бал відстав «Чемпіон» Корюківської ЗОШ №4, який був лідером у презентації та комплексній естафеті, але другим у вікторині та всього лиш третім у рухливій грі.

Третє місце посіла команда «Комета» Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, гра якої незаладилась з самого початку: треті позиції в презентації та комплексній естафеті, друге місце у вікторині розділила з «Чемпіоном» Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Проте, «Комета» відзначилася блискавичною перемогою в «Квесті». І хоча це не принесло їй перемоги в загальному підсумку, але додало поваги суперників.

Команди крім величезного задоволення від гри отримали Олімпійські щоденники та літературу від Чернігівського обласного осередку НОК та грамоти і м’ячі від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Команда гімназистів, які представлятимуть район на обласному етапі заходів, рішуче налаштована довести право носити горду назву «Чемпіон».

вапр
ууц
цуе
еку
паврва