back

Нарада-співбесіда з керівниками сільськогосподарських підприємств

01 листопада 2011

1 листопада в райдержадміністрації відбулася нарада-співбесіда з керівниками, зоотехніками, бухгалтерами, економістами сільськогосподарських підприємств Корюківського району.

У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Н.М.Демиденко, начальник управління агропромислового розвитку М.О.Демченко, в. о. начальника Корюківської районної державної насіннєвої інспекції Н.Ф. Мотчана та спеціалісти управління агропромислового розвитку.

Нарада була присвячена аналізу стану виробництва продукції тваринництва та відтворення поголів’я худоби, стану розрахунків по зарплаті, орендній платі за землю, кредитуванню сільськогосподарських підприємств, доведенню нормативних документів до спеціалістів з поточних питань.

У ході проведення наради-співбесіди було розглянуто актуальні питання у сфері сільського господарства, зокрема: питання підготовки насіння ярих культур, завершення комплексу осінньо-польових робіт, переведення тваринництва на зимово-стійлове утримання, забезпечення тваринництва кормами на зиму 2011-2012 року.

Були також підняті питання укладання колективних договорів, дотримання мінімального рівня заробітної плати.

Насамкінець учасниками наради-співбесіди було розглянуто питання відзначення Дня працівників сільського господарства та інші важливі питання.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва