back

Про прийом на підготовчі курси

31 жовтня 2011

У Національній академії дердавного управління при Президентові України в м.Києві (далі – Національна академія) з 1 жовтня 2011 року відділ професійної орієнтації та підготовки до вступу в Національну академію здійснює набір слухачів на підготовчі курси.

Запрошуємо пройти навчання на підготовчих курсах осіб, які будуть вступати до Національної академії у 2012 році. Принагідно звертаємо увагу майбутніх вступників на те, що з 2012-2013 навчального року планується розпочати роботу нових інституцій Національної академії, зокрема Інституту вищих керівних кадрів та Інституту «Вища школа лідерства».

Навчання на підготовчих курсах заплановано розпочати з 21 листопада 2011 року. Навчальний план розроблений на основі програм вступних екзаменів. Викладання забезпечують висококваліфіковані науково-педагогічні працівники Національної академії. Термін навчання становить один місяць. Форма навчання – вечірня. Слухачам підготовчих курсів надається можливість користування бібліотечним фондом Національної академії. Іногородні слухачі забезпечуються гуртожитком на платній основі.

Вартість навчання у 2011 році становить 1183 гривні.

Особам, які пройшли навчання на підготовчих курсах, надається можливість пройти пробне комп’ютерне тестування за програмами вступних екзаменів до Національної академії та видається довідка встановленої форми.

Наша адреса: м.Київ, вул. Е.Потьє, 20, кім.128.

Телефон для довідок: (044) 455-67-12.

Додаткова інформація на сайті: www.academy.gov.ua

вапр
ууц
цуе
еку
паврва