back

«Олімпійське лелеченя» крокує по Корюківщині

27 жовтня 2011

У загальноосвітніх закладах Корюківського району протягом жовтня проходить І етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

Відповідно до положення, змагання складається з чотирьох частин: презентації команди, комбінованої естафети, рухливої гри та вікторини.

У Корюківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 1 у змаганні взяли участь 3 команди учнів 6-их класів: «Дружба», «Аврора», «Комета». Яскрава презентація команди «Дружба» 6-а класу , її значна перевага у вікторині та рухливій грі «М’яч у повітрі» принесли перемогу цій команді.

У Корюківській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 також змагалися 3 команди учнів 5-6 класів: «Олімпійці», «Дружба» та «Чемпіони». «Чемпіони» не змогли відстояти свою гучну назву, а ось «Олімпійці» дійсно продемонстрували олімпійський гарт, були кращими у комбінованій естафеті та рухливій грі «Супербаскет» і вибороли перемогу в загальному заліку.

Учні 5 та 6 класу Корюківської гімназії також не відзначилися оригінальністю у назвах команд: тут змагалися «Чемпіони» та «Левенята». Як кажуть: «Як кораблик назвеш, так він і попливе». Результат був передбачуваний – перемогли «Чемпіони». Долю змагання вирішила рухлива гра «Вибиванка», у якій «Чемпіони» довели своє безумовне лідерство.

Школярі Савинської ЗОШ І-ІІІ ст. були більш вигадливі щодо назви та презентації команд: тут змагалася нестримна «Юність» з потужними «Мамонтами». Як і годиться, «Мамонти» були сильнішими, і у вирішальній рухливій грі «Перетягни суперника» перетягли на свою половину залу майже всіх гравців «Юності» і саме в цій азартній сутичці вибороли очікувану перемогу.

Усього в змаганнях взяли участь 120 учнів 5-6 класів. Усі команди нагороджені дипломами та солодощами. «Олімпійське лелеченя» продовжує крокувати по Корюківщині. Районний етап заходу відбудеться на початку нової навчальної четверті.


За інформацією
відділу у справах, сім’ї, молоді
та спорту райдержадміністрації
вапр
ууц
цуе
еку
паврва