back

Підведено підсумки роботи відділу Держкомзему

20 жовтня 2011

18 жовтня у відділі Держкомзему в Корюківському районі за участю заступника голови райдержадміністрації Н.М.Демиденко відбулася нарада, під час якої було підведено підсумки роботи відділу за дев’ять місяців.

Під час наради завідувач сектору землеустрою, моніторингу, охорони та ринку землі С.О.Олійник доповіла про розмежування земель державної та комунальної власності, про стан оформлення договорів оренди за використання земельних ділянок сільськогосподарськими виробниками всіх форм власності, продажу земельних ділянок протягом 2011 року по Корюківському району, організацію роботи по проведенню нормативно грошової оцінки земель населених пунктів Корюківського району.

У виступі завідувача сектору державного земельного кадастру Т.В.Скиби мова йшла про стан державної реєстрації земельних ділянок, присвоєння кадастрових номерів та видачу витягів з поземельної книги.

Головний спеціаліст-бухгалтер Т.В.Чекоткіна доповіла про матеріально технічне забезпечення відділу.

Головний спеціаліст з контролю за використанням та охороною земель О.М.Бардакова ознайомила з результатами здійснених перевірок протягом дев’яти місяців 2011 року.

Підводячи підсумки наради, заступник начальника відділу Держкомзему в Корюківському районі В.М.Метла закцентував увагу на таких питаннях, як інформаційно-роз’яснювальна робота по ринку земель сільськогосподарського призначення в Україні; здійснення державної реєстрації правовстановлюючих документів на право користування земельними ділянками, видача витягів з поземельної книги, присвоєння кадастрових номерів земельним ділянкам; посилення роботи щодо здійснення контролю за використанням та охороною земель на території району всіма землекористувачами; здійснення моніторингу заключення договорів оренди як не витребуваних земельних часток (паїв), так і договорів з громадянами та сільськогосподарськими виробниками району.

Підвела підсумки наради заступник голови райдержадміністрації Н.М.Демиденко, яка наголосила на необхідності посилити роботу в кожному секторі відділу Держкомзему, відповідно до напрямку роботи.


За інформацією
відділу Держкомзему
в Корюківському районі
вапр
ууц
цуе
еку
паврва