back

Відбулося засідання Колегії райдержадміністрації

04 листопада 2011

3 листопада 2011 року в Корюківській РДА відбулося розширене засідання Колегії райдержадміністрації спільно з Президією районної ради.

Провів засідання Колегії райдержадміністрації голова районної державної адміністрації О. В. Довгаль.

На засіданні Колегії були розглянуті питання:

- Про виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району за 9 місяців 2011 року.

- Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, розпорядженнями і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України та роботи із зверненнями громадян.

- Про підсумки літньої оздоровчої кампанії 2011 року.

Підсумувала роботу агропромислового комплексу району за 9 місяців 2011 року заступник голови райдержадміністрації Н.М.Демиденко.

Заступник голови райдержадміністрації М.П.Ющенко наголосив на позитивних тенденціях в економічній сфері району. Зазначив, що в промисловості зберігається позитивна динаміка виробництва продукції та її реалізації. Більшою мірою цьому сприяє робота колективу ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП», яке дає достойні показники експортно-товарної продукції.

Також заступник голови райдержадміністрації відмітив гарну роботу лісогосподарських підприємств та закладів торгівлі Корюківського району.

Проте ним було визначено ряд недопрацювань, а саме:

- втрати бюджетів усіх рівнів;

- збитковість окремих підприємств;

- заборгованість по сплаті податків та виплаті заробітної плати.

Роботу підприємств житлово-комунального господарства охарактеризував заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак.

Він звернув увагу на рівень підготовки ЖКГ до роботи в зимовий період. Зазначив, що з метою запобігання надзвичайним ситуаціям у районі, слід проводити обстеження та ремонт димовентиляційних каналів, герметизацію інженерних вводів до будівель. Наголосив на необхідності підготовки шляхового господарства до очищення доріг у зимовий період.

У своїх виступах охарактеризували стан у підпорядкованих галузях начальник відділу освіти райдержадміністрації Л.Г.Остапенко, начальник відділу культури райдержадміністрації Л.О.Бабич, заступник головного лікаря Корюківської центральної районної лікарні В.В.Шумілін.

З інформацією про транспортну дисципліну в районі виступив начальник РВУМВС у Корюківському районі В.І.Коноваленко

Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, розпорядженнями і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України та роботи із зверненнями громадян доповів керівник апарату райдержадміністрації О.Г.Безнісько.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Я.М.Павленко прозвітувала про підсумки літньої оздоровчої кампанії 2011 року.

Підводячи підсумки засідання Колегії райдержадміністрації голова райдержадміністрації О.В.Довгаль охарактеризував ситуацію, яка склалась в районі за 9 місяців 2011 року, зазначивши, що бюджет району по власних надходженнях виконаний на 112,3%. Додатково до бюджетів рад району надійшло 1831 тис.грн. У розрізі платежів виконано всі види надходжень; освітні заклади району стовідсотково забезпечено всіма видами палива (вугілля, торфобрикет, дрова), а мережу закладів охорони здоров’я протягом 9 місяців 2011 року у районі було повністю збережено.

Голова райдержадміністрації також звернув увагу на персональну відповідальність всіх керівників за роботу із зверненнями громадян та рівень виконавської дисципліни; акцентував увагу виконкомів місцевих рад на більш відповідальному підході до складання бюджетів з урахуванням проблем та не доопрацювань цього року та виправлення ситуації у зв’язку із зменшенням доходів від оренди землі.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва