back

Відбулася звітно-виборча конференція районної організації ветеранів. ФОТО

14 жовтня 2011

13 жовтня відбулася звітно-виборча конференція районної організації ветеранів війни, праці та громадян похилого віку.

У роботі конференції взяли участь голова районної ради М.І.Баклажко, секретар Корюківської міської ради Л.В.Малиш, заступник голови Чернігівської обласної ради ветеранів М.І.Тимченко, голови територіальних громад району, керівники установ, інші запрошені.

Зі звітною доповіддю про підсумки роботи районної ради ветеранів виступила голова районної організації ветеранів Н.Г.Шелудько, яка, зокрема, розповіла про заходи, що вживаються для покращення соціального захисту ветеранів, забезпечення для них належного медичного обслуговування, надання матеріальної допомоги, оздоровлення у санаторно-курортних закладах тощо. Чималу увагу вона також приділила питанням виховання молоді у дусі патріотизму.

Голова районної організації ветеранів Н.Г.Шелудько подякувала районній владі, а також керівництву ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП» та ДП «Корюківка-ліс» за сприяння у вирішенні проблем ветеранів району. Також голова районної ради ветеранів висловила глибоку подяку голові райдержадміністрації О.В.Довгалю за реальну підтримку ініціатив громадськості Корюківщини щодо увіковічення на належному рівні жертв Корюківської трагедії.

Наталія Григорівна відмітила роботу голів Прибинської, Сядринської, Тютюнницької та Забарівської територіальних громад, які з великою увагою ставляться до вирішення проблем ветеранів Великої Вітчизняної війни.

У своєму виступі Наталія Григорівна озвучила ряд проблем, які турбують ветеранів Корюківщини. Це, зокрема, забезпечення інвалідів Великої Вітчизняної війни слуховими апаратами, забезпечення 100% безкоштовного лікування ветеранів Великої Вітчизняної війни у стаціонарі Корюківської центральної районної лікарні тощо.

В обговоренні взяли участь 10 учасників конференції. У якості основних напрямків подальшої роботи учасники засідання запропонували укріплювати первинні ветеранські організації, а також посилити взаємодію з місцевими органами влади, з метою захисту соціальних, економічних та духовних інтересів ветеранів.

Делегати конференції одноголосно визнали роботу районної ради ветеранів задовільною, переобрали її склад із 51 особи та затвердили звіт ревізійної комісії за звітний період.

Головою районної ветеранської організації на новий термін переобрали Шелудько Н.Г., її заступником обрали Шматок З.С., відповідальним секретарем — Лимонець Н.Х.

У ході конференції було обрано 4 делегатів на VI обласну конференцію, яка відбудеться 24 листопада в місті Чернігові.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва