back

Засідання комісії по сплаті податків

03 листопада 2011

2 листопада 2011 року в райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів та ефективного використання бюджетних коштів, погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та соціальних виплат, дотримання законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати.

Провів засідання голова районної державної адміністрації О.В.Довгаль

У засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак, начальник Державної податкової інспекції в Корюківському районі С.В.Привала, начальник фінансового відділу райдержадміністрації В.І.Єременко.

На засідання були запрошені заступник голови Корюківської райдержадміністрації Н.М.Демиденко, в.о. начальника Пенсійного фонду у Корюківському районі О.О.Гайдук, заступник начальника відділу Держкомзему в Корюківському районі В.М.Метла.

Порядок денний:

-Про стан проведення грошової оцінки населених пунктів на триторії району;

-Порядок роботи комісії на листопад 2011 року.

У ході засідання було розглянуто ряд важливих питань, зокрема: питання формування районного бюджету на підставі реальних очікуваних надходжень по територіальним громадам (Єременко В.І.); перегляд всіх договорів оренди по територіальним громадам з метою збільшення ставки орендної плати, а також проведення повної інвентаризації земель по населеним пунктам, з метою повного залучення землекористувачів до сплати податку (Метла В.М.).

Після обговорення, у якому взяли участь голова райдержадміністрації, начальник фінансового відділу та заступник голови райдержадміністрації були прийняті рішення про підготовку пропозицій щодо заходів, направлених на збільшення надходжень плати за використання земель по населених пунктах району, а також щодо надання фінансовому відділу розрахунок очікуваних надходжень на 2012 рік, з урахуванням проведеної грошової оцінки землі.

Підбиваючи підсумки засідання, голова райдержадміністрації О.В.Довгаль зосередив увагу на наявних проблемах по використанню бюджетних коштів ЦРЛ, райівідділом культури та освіти.

На завершення, комісією були обговорені питання, що будуть виноситися на наступному засіданні.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва