back

Президент: пільги громадянам скорочуватися не будуть

03 листопада 2011

Пільги незахищеним верствам населення скорочуватися не будуть. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович на розширеному засіданні Кабінету Міністрів за участю членів Комітету з економічних реформ 2 листопада 2011 року

.

Глава держави назвав критичною ситуацію з виконанням відповідних завдань, передбачених Національним планом на 2011 рік.

«Ситуацію з виконанням завдань Національного плану в цій сфері вважаю критичною», - підкреслив Президент. Він наголосив на важливості ведення широкої роз’яснювальної кампанії серед громадян щодо роботи, яка ведеться з упорядкування пільг.

«Треба людям роз’яснювати, що ми не збираємося ніякі пільги скорочувати - ми будемо їх тільки вдосконалювати. А це означає, що ми ставимо собі мету захистити незахищені верстви населення і підвищити рівень захисту», - наголосив Глава держави.

Президент зауважив, що напередодні обговорював це питання з Віце-прем’єр-міністром - Міністром соціальної політики Сергієм Тігіпком. Урядовець зокрема поінформував, що ні на один відсоток не були зменшені пільги «чорнобильцям» та «афганцям» - навпаки, їх рівень було підвищено. «І на 2012 рік передбачено підвищення на 25%», - сказав Віктор Янукович.

«Ми ставимо собі за мету - 25% ми підвищуємо. Прийняли рішення - треба виконувати і інформувати про це чотири рази на рік суспільство», - наголосив Президент.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва