back

Голова Корюківської райдержадміністрації О.В.Довгаль привітав з початком нового навчального року учнів Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. ФОТОрепортаж

04 вересня 2011

1 вересня голова райдержадміністрації О.В.Довгаль завітав на свято Першого дзвоника у Корюківську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

Директор школи Лізіна Лариса Олександрівна тепло привітала дітей та гостей свята, побажала, щоб новий навчальний рік відкрив перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу; першокласникам — рости здоровими, радісними і щасливими, досягти високих результатів у навчанні; випускникам — щоб останній навчальний рік у школі був успішним і радісним…

Голова райдержадміністрації О.В.Довгаль привітав учителів та учнів з початком нового навчального року, побажав підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. У подарунок від голови районної державної адміністрації школа отримала 14 баскетбольних м’ячів. Також у рамках Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!» голова райдержадміністрації О.В.Довгаль вручив першокласникам подарунки від Едуарда Прутніка, голови правління Міжнародного фонду «Єдиний світ», народного депутата України від Партії регіонів.

До привітань також долучилися інші почесні гості свята, серед яких —заступник голови Корюківської районної ради В.П.Мартинович, секретар Корюківської міської ради Л.В.Малиш, завідуюча районним методичним кабінетом О.М.Власенко, завідуючий Корюківським відділенням АК «Полікомбанк» О.О.Мотчаний, провідний інженер лісового господарства Корюківського держлісгоспу Л.І.Ступаченко, заступник начальника ДПЧ-28 С.О.Пономарчук. У щирих напутніх словах почесні гості свята побажали школярам успіхів та подарували освітньому закладу цінні подарунки.

Під час урочистої лінійки голова райдержадміністрації О.В.Довгаль, заступник голови районної ради В.П.Мартинович та заступник начальника ДПЧ-28 С.О.Пономарчук вручили випускникам школи Мартиновичу Ярославу, Хуторному Артему та Рушаняну Артуру Почесні грамоти райдержадміністрації та цінні подарунки за мужність, проявлену під час порятунку потопаючої людини.

Директор школи Лізіна Л.О. вручила солодощі кращим учням школи, які проявили себе в олімпіадах, конкурсах.

Багато теплих слів з вуст директора школи прозвучало на адресу вчителя географії Лохматової Людмили Дмитрівни, яка цього року йде на заслужений відпочинок. А про учнівську вдячність свідчило море квітів для педагога.

Непомітно сплинув час урочистої лінійки, заключним акордом якої став перший дзвінок, який запросив усіх дітей до країни Знань...

ФОТОрепортаж зі свята

вапр
ууц
цуе
еку
паврва