back

День знань у школах району

04 вересня 2011

1 вересня у всіх навчальних закладах Корюківського району відбулося свято Першого дзвоника. У цей день в усіх школах району було напрочуд урочисто і святково. Море квітів, дещо розгублені першокласники, упевнені в собі випускники, схвильовані батьки, усміхнені вчителі. Адже для всіх 1 вересня — незабутній день, який супроводжує людину через усе життя, живить чудовими спогадами про сповнені враженнями радісні та безтурботні шкільні роки.

Почесними гостями святкових лінійок у загальноосвітніх закладах району стали уповноважені представники райдержадміністрації та районної ради, керівники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці — шефи навчальних закладів району.

У рамках Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!» усі першокласники району (а їх цього року 245) отримали подарунки від Едуарда Прутніка, голови правління Міжнародного фонду «Єдиний світ», народного депутата України від Партії регіонів.

У рамках районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки було вручено 125 подарункових наборів з канцелярським приладдям дітям із багатодітних, малозабезпечених та неблагополучних родин на загальну суму 7 тис.грн.

Окрім того, за кошти з районного бюджету було придбано 25 баскетбольних м’ячів, які уповноважені представники райдержадміністрації та районної ради вручили школам під час свята Дня знань.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва