back

Відбулося урочисте закриття ІІ табірної зміни в районному сезонному позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зелений гай». ФОТО

03 серпня 2011

2 серпня ц.р. у селі Наумівці Корюківського району в районному сезонному позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зелений гай» відбулося урочисте закриття ІІ табірної зміни.

Протягом 21 дня в таборі відпочивало та оздоровлювалося 90 дітей віком від 6 до 17 років. У закладі на належному рівні було організовано умови проживання вихованців табору, забезпечено високий рівень організації дозвілля дітей (працювали гуртки «Поетичні роси», «Веселі нотки», тістопластики, спортивні секції з футболу, волейболу, тенісу, стрільби; раз у тиждень вихованці табору мали можливість займатися в комп’ютерному класі Наумівської ЗОШ І-ІІІ ст.; проводилися різноманітні змагання та конкурси). І що дуже важливо — було забезпечено якісне харчування дітей.

Вихованців та педагогічний колектив «Зеленого гаю» привітали перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Малиш, начальник відділу освіти райдержадміністрації Л.Г.Остапенко, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації О.О.Одерій, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Я.М.Павленко, Наумівський сільський голова С.В.Симончук.

Крім найкращих побажань, вихованці «Зеленого гаю» отримали в подарунок від районної влади солодощі. У свою чергу діти порадували почесних гостей, а також персонал табору чудовим святковим концертом, підготовленим власними силами.

Слід відмітити, що солодкі подарунки для вихованців «Зеленого гаю» підготували Корюківське споживче товариство (голова правління — Стельмах Р.О.) та ПП Гаврюш М.Є.

Принагідно відмітимо, що в липні ц.р. районний сезонний позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зелений гай» успішно пройшов атестацію, що дає йому право надавати оздоровчі та відпочинкові послуги ще 5 років.


Фото: Павленко Ярослава

вапр
ууц
цуе
еку
паврва