back

Відбулося чергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації

05 вересня 2011

2 серпня відбулося чергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації, у якому взяли участь члени Громадської ради та запрошені — представники органу виконавчої влади району, зокрема, голова райдержадміністрації О.В.Довгаль, перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Малиш, заступник голови райдержадміністрації М.П.Ющенко, керівник апарату райдержадміністрації О.Г.Безнісько, завідуюча сектором з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації С.І.Шматуха, а також головний лікар Корюківської ЦРЛ Здор Г.В. і представники районних ЗМІ.

Провів засідання Громадської ради при райдержадміністрації голова ГР А.І.Савченко.

Під час засідання мова йшла про реформування галузі охорони здоров’я району, про співпрацю Корюківської райдержадміністрації та Громадської ради при Корюківській райдержадміністрації у вирішенні актуальних питань життєдіяльності району. У ході засідання члени ГР озвучили ряд проблемних питань. Зокрема, мова йшла про будівництво у місті нового приміщення для моргу, придбання житла для лікарів, благоустрій, ремонт та грейдерування доріг, ціни на компослуги та ін.

Голова райдержадміністрації О.В.Довгаль подякував членам ГР за активну позицію, а також зазначив, що за результатами засідання буде дано ряд доручень відповідним службам.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва