back

До уваги роботодавців!

11 серпня 2011

Повідомляємо, що Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні — комунікаційний компонент» з 30 червня по 9 листопада 2011 року проводять другий Всеукраїнський конкурс на дотримання гендерної рівності роботодавцями України — «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011».

Конкурс проводиться під егідою та за активної підтримки Міністерства соціальної політики України, проекту Європейського Союзу/Міжнародної організації праці «Рівність чоловіків і жінок у світі праці».

Метою конкурсу є спонукання бізнес-компаній, що працюють в Україні, до запровадження в роботі гендерних підходів, забезпечення умов для поєднання сімейного та професійного життя, поширення найкращих європейських практик у галузі рівності жінок та чоловіків.

Для участі у конкурсі кожна компанія може з 30 червня по 9 листопада 2011 року зареєструватися на сайті www.rivnist.in.ua .

Для отримання додаткової інформації можна звертатися до Катерини Ситникової — міжнародного експерта проекту ЄС та/або Тетяни Пінської — регіонального менеджера проекту ЄС за телефоном +38 044 278 3376 або електронною поштою [email protected] та [email protected]



За інформацією
Головного управління економіки
Чернігівської ОДА
вапр
ууц
цуе
еку
паврва