back

Щодо перепідготовки менеджерів

11 серпня 2011

У поточному році, за існуючих обставин та діючих нормативних актах, у рамках Програми з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива», навчання менеджерів за рахунок фінансування з Державного бюджету не є можливим.

Бажаючі пройти перепідготовку у вищих навчальних закладах можуть здійснити це за рахунок підприємства, на якому працюють, або за власні кошти. Керівництву підприємства (організації) та претенденту надається право вибору навчального закладу та напряму перепідготовки. Після завершення навчання видається Диплом спеціаліста встановленого державного зразка.

Довідково повідомляємо, що відповідно до затвердженого паспорту бюджетної програми на 2011 рік витрати на одного спеціаліста, який проходить перепідготовку у ВНЗ – учасниках Програми, складають 5502,9 грн. (10-ти місячна очно-заочна (модульна) форма навчання за спеціальностями «Менеджмент» та «Економіка і підприємництво»).

З умовами прийому та вимогами до кандидатів, зразками форм для заповнення on-лайн можна ознайомитись на веб-сайтах: www.ukrini.org.ua www.me.gov.ua

Претенденти на перепідготовку в установленому порядку надають документи до регіональної робочої групи МЦПК: тел. 66-96-09, 67-56-97.

Тел./факс Секретаріату МЦПК Мінекономіки: (044) 285-51-82.



За інформацією
Головного управління економіки
Чернігівської ОДА
вапр
ууц
цуе
еку
паврва