back

У районі триває підготовка до відзначення державних свят

10 серпня 2011

9 серпня 2011 року в райдержадміністрації відбулася нарада з питань організації та проведення районних заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 20-ої річниці незалежності України. Провів нараду голова райдержадміністрації О.В.Довгаль.

Перед учасниками наради виступила перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Малиш, яка детально ознайомила присутніх з концепцією святкування та планом проведення заходів з нагоди 20-ої річниці незалежності України в місті Корюківці та територіальних громадах району.

Р.М.Малиш наголосила на необхідності використання державної символіки під час святкування, з метою виховання у громадян поваги до державних символів України, утвердження національної свідомості та патріотизму. Перший заступник голови райдержадміністрації рекомендувала керівникам установ, організацій, підприємств організувати замовлення державної символіки, прапорів, у т. ч. для наступного передавання громадянам, а також забезпечити встановлення 23—24 серпня державних прапорів України на адміністративних будівлях та житлових будинках.

Заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак наголосив на необхідності приведення в належний стан місць проведення урочистостей; ознайомив з планом заходів по благоустрою міста напередодні державних свят, який передбачає ремонт та фарбування фасадів БК ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» та приміщення районної ради; приведення в порядок прилеглих та прибудинкових територій, парків; ремонт в’їзних знаків, ремонт та заміну дорожніх знаків, побілку бордюр, вирубку порослі; ямковий ремонт доріг та ін.

Підводячи підсумки наради, голова райдержадміністрації О.В.Довгаль закликав усіх керівників установ, організацій та підприємств району взяти активну участь в організації та проведенні районних заходів з нагоди 20-ої річниці незалежності України; наголосив на необхідності провести урочисті засідання в кожному колективі, подякувати людям за роботу, нагородити кращих працівників. Також голова райдержадміністрації дав доручення виконкому міської ради та відповідним службам навести порядок по місту: у житлових масивах, на в’їздах у місто, на дорогах.

Голова райдержадміністрації О.В.Довгаль висловив упевненість, що всі причетні докладуть максимум зусиль, щоб святкування 20-ої річниці незалежності України в місті та районі пройшло на належному рівні.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва