back

13 травня 2015

Про підсумки конкурсу дитячих малюнків «7Я – малюю Я!»


Проведення в травні заходів з нагоди Міжнародного Дня сім’ї та Дня Матері вже стало традицією для Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, адже популяризація сімейних цінностей є одним із пріоритетних напрямків роботи. Цього року центр соціальних служб та Корюківська школа мистецтв імені О.С. Корнієвського за підтримки Благодійного фонду «Слов’янський» вирішили поцікавитися ставленням талановитих дітей нашого міста до сімейних цінностей, шляхом проведення конкурсу дитячих малюнків, присвяченого Дню Матері та Дню сім’ї «7Я – малюю Я!». 65 учасників конкурсу, які є вихованцями школи мистецтв, протягом місяця готували індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній, живописній або декоративно-прикладній техніці, що ілюструють бачення поняття сім’ї та сімейного середовища. 5 травня організаторами конкурсу було підведено підсумки та визначено переможців.

Нагородження учасників та переможців відбулося у приміщенні школи мистецтв. При визначенні кращих робіт журі врахувало майстерність виконання малюнків, оригінальність, естетичний вигляд та їх відповідність тематиці конкурсу.

Таким чином, учасників першої вікової категорії (6 – 7 років) нагороджено подяками за участь у конкурсі; переможцями у другій віковій категорії (8 – 9 років) стали: Коломієць Марія (І місце), Кугук Анастасія (ІІ місце), Ердні-Горяєва Анастасія (ІІІ місце); а переможцями у третій віковій категорії (10 – 13 років) визнано Метлу Маргариту та Михайлова Олександра (І місце), Сухомлин Анну та Гладишеву Маргариту (ІІ місце), Корінь Анастасію та Мещанинець Наталію (ІІІ місце). Всі учасники конкурсу, отримали від організаторів подяки за участь, а переможці нагороджені почесними грамотами і подарунковими сертифікатами, які люб’язно надав Благодійний фонд «Слов’янський», який постійно підтримує творчих дітей району.

Протягом травня всі роботи, подані на конкурс «7Я – малюю Я!», будуть представлені на виставці дитячих малюнків у навчальних закладах міста, а саме 6,7,8 травня - у Корюківській ЗОШ № 4; 11,12,13 травня - у Корюківській гімназії та 14,15,18 травня - у Корюківській ЗОШ № 1, де всі бажаючі зможуть ознайомитися з творчістю конкурсантів, зрозуміти, скільки в них ідей, світла, енергії, і наскільки багатий дитячий внутрішній світ, до якого кожен з нас зміг трішечки зазирнути через чудові малюнки!

Ми щиро дякуємо за креативні ідеї, незвичайні образи, а понад усе – за чудові, сповнені світла сюжети, нашим юним художникам. А ще слова вдячності адресовані керівництву та викладачам школи мистецтв імені О.С. Корнієвського за співпрацю. Чудове мистецтво втілено в роботах, поданих на конкурс, але ще більше мистецтво – втілити те світле бачення сімейних відносин у реальність, чого ми всім щиро бажаємо!



За повідомленням Корюківського РЦСССДМ

вапр
ууц
цуе
еку
паврва