back

06 лютого 2015

Хід проведення мобілізаційних заходів у Корюківському районі обговорили на нараді


Про мобілізаційні заходи в Корюківському районі йшла мова під час наради, яку провів голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха 6 лютого.

Участь у нараді взяли: військовий комісар Корюківського районного військового комісаріату Андрій Делемень, начальник Корюківського РВ УМВС України в Чернігівській області Сергій Таран, прокурор Корюківського району Олексій Шкільнюк.

Про хід виконання заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів до Збройних Сил України, інших військових формувань під час першого етапу часткової мобілізації відповідно до Указу Президента України від 14.01.2015 року № 15/2015 «Про часткову мобілізацію» доповів військовий комісар Корюківського районного військового комісаріату Андрій Делемень. Він проаналізував проведення оповіщення, збору, та поставки мобілізаційних ресурсів до Збройних Сил України, інших військових формувань під час першого етапу часткової мобілізації, наголосивши на проблемних питаннях, які виникають під час проведення заходів мобілізації у Корюківському районі.

З метою обговорення проблемних питань, які виникають під час проведення заходів мобілізації та усунення недоліків, було прийнято рішення провести 9 лютого 2015 року о 10.00 год. розширену нараду за участі міського, селищного, сільських голів, керівників підприємств, установ та організацій району, незалежно від форми власності, представників правоохоронних органів, засобів масової інформації.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва